London Championships 2023

Siste helgen i januar dro ti dansere i alderen 12-17 år over til London for å delta på London Championships, og for en helg det ble - med masse inntrykk fra engelsk freestyle og slow!

Vi dro tidlig fredag fra Gardermoen, og hadde derfor hele fredag til shopping i Oxford Street, lunsj på Nandos og middag på Vapianos nær hotellet i Paddington før hår ble gjort klart.

 

Lørdag var det duket for slow i York Hall (Bethnal Green), så vi var tidlig oppe for å gjøre oss klare og så tok vi undergrunnen til hallen. Til konkurransen stilte hele 72 klubber - og fire av de var fra Norge! Konkurransene er litt annerledes i England, så det gjaldt å følge med når gruppene skulle på gulvet, og det var veldig morro å se farten og triksene de britiske briljerte med. Etter en vel gjennomført slow-konkurranse ble det take-away middag og litt ro på hotellet.


Søndag var vi klare for freestyle, og da med enda mer fart og triks fra britene. Det var ingen fra Norge i finalene, men flere dansere kom videre i rundene sine - og det var gøy! Vi avsluttet søndagen med middag på Vapianos i Paddington igjen, og så ble det på ny rolig kveld på hotellet. Til brannalarmen gikk midt på natta. Da var det noen som hadde røyket på rommet, så det ble heldigvis ikke mer dramatikk.


Mandag rakk vi litt mer shopping, før vi måtte reise hjem. Det var en supergøy og hyggelig tur, med fantastisk reisefølge i både store og små.

Vi gleder oss allerede til neste år! <3


Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Denne delen inneholder for øyeblikket ikke noe innhold. Legg til innhold i denne delen ved hjelp av sidefeltet.