Seiler i medvind

Danseklubben 2dance på Skedsmokorset seiler i medvind. Etter to internasjonale mesterskap, hvor nesten 30 lokale utøvere fra klubben har representert Norge, reiste de hjem med hele 7 medaljer og 16 finaleplasser, deriblant den nybakte verdensmesteren Mina Sandvik Sæta (14). I EM i jazz -og moderne dans i Nord Makedonia og VM i discodans i Sverige, setter 2dance Lillestrøm og Norge på kartet blant store dansenasjoner. 
Uttaket til mesterskapene gjøres av Norges Danseforbund etter rankinglister fra sesongens konkurranser her hjemme, og fra 2dance var nesten 30 utøvere tatt ut for å representere Norge på landslagsnivå. Danserne stiller i alle kategorier og aldersklasser, i solo, duo, grupper og formasjoner. 


Foto: Lisbeth Kristengård

 Foto: Janne Krågå, Norges Danseforbund

Foto: Janne Krågå, Norges Danseforbund

Foto: Ann Helen Lund


Klubben kan vise til fantastiske resultater over en årrekke, men tirsdag kveld var det duket for feiring av de siste merittene i lokalene på Skedsmokorset.  Leder i Lillestrøm Idrettsråd, Arne Karlstadstuen var invitert - og han kunne dele flere gledelige nyheter. Kommunestyret har enstemmig gått inn for stønadsordningen for idrettslag som leier i næringsbygg. 
Nå kan vi trygt fortsette det gode arbeidet vårt, med kvalitet i alle ledd fra bredde til topp. Dedikert, hardt arbeid over mange år gir resultater, sier sportslig leder Jeanette Lühr Olsen. 
Vi klarer mye, og vi klarer det aller best sammen! Dette viser at vi gjør noe riktig hver eneste dag i klubben. Vi har sett mange store smil, tørket noen tårer og sett samholdet når dansevenner heier frem de som har kommet lenger enn seg selv. Vi har sett helt rå dansing og resultater vi er så stolte av, sier sportslig leder Karen Andresen. 

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Denne delen inneholder for øyeblikket ikke noe innhold. Legg til innhold i denne delen ved hjelp av sidefeltet.