Info om Danse og turnkurs

Litt om danse-og turn-kursene våre

BARNEDANS 3-5 ÅR

Dette er kurs som passer for barn som ennå går i barnehage. En super fritidsaktivitet hvor barna gjennom morsomme danser og øvelser utvikler både koordinasjon og musikalitet.

Her fokuseres det opplevelsen av mestring som utvikler barnas selvbilde og selvtillit, og gjennom det skapes det et godt grunnlag for videre utvikling.

 

KLASSISK BALLETT / BARNEBALLETT 3-5 år

Barnas første møte med ballettens verden. Her får de re sine aller første grunnleggende ballett trinn. Barnet får trent opp sin musikalitet, koordinasjon og bevegelighet til klassisk musikk. Dette kurset gir et riktig grunnlag uansett hvilken dansestil barnet velger i etterkant.

Vi har tilbud for tre aldersnivåer: Barneballett for barn mellom 3-5 år og klassisk for barn mellom 5-7 år og for barn mellom 7-10 år.

 

HIP HOP

Om man liker musikken til Justin Timberlake, Calvin Harris, Eminem og alt annet innen for denne sjangeren er Hip Hop klassene å re med på. Her rer man alt fra grunnleggende trinn og opp til mer avansert koreografi, alt ettersom hvilket nivå man er på, men likt for alle er at det er morsomme klasser og super trening den aller kuleste måten.

 

FREESTYLE/DISCOJAZZ OG DISCO

FDJ (Freestyle/Discojazz og Disco) er en av de mest populære dansestiler blant barn og ungdom. Denne danseformen bygger energi, spenst og bevegelighet. Man rer enkle men fengende dansebevegelser i en form som passer for alle som er glad i å bevege seg til musikk.

Mestringsfølelsen kommer fort, og etterhvert kan man, hvis man vil konkurrere i denne grenen. Konkurransene følger NIFs barneidrettsbestemmelser, der barn under 11 ikke blir bedømt og alle får premie. Konkurransene har klasser alle nivåer, fra rekruttering til elite. Deltakerne deles inn i grupper ut ifra alder og ferdighetsnivå. Vi har tilbud til alle aldersklassene og alle ferdighetsnivåer; rekruttering, litt øvet, mester, champ og elite. Ta gjerne kontakt for veiledning.

 

CHEERDANCE

Et kjempemorsomt kurs der du får kombinert mye forskjellig.

Her får du arbeide med dusker, pyramider, formasjoner, akrobatikk, show og selvfølgelig dans. All slags type dans kan brukes, men hovedtrykket ligger disco og jazz. Dette er kun basert at det skal re gøy og at alle skal føle mestring og glede.

 

TIK TOK

Dette kurset er inspirert av den populære appen Tik Tok der du rer kule "moves" og bevegelser til fengende popmusikk. Her stemmer teksten og rytmen musikken helt overens med bevegelsene som res bort, og det føles som å re med i en musikkvideo eller å stå en scene. Kjempegøy og kreativ time der koordinasjon og musikalitet står i sentrum!

 

TEATERDANS

Her rer barn og unge både å synge og danse. De øver inn spesifikke nummer med mål om å fremføre dette en scene. Her har de det kjempegøy med både sang, teater og dans.

 

DANCE FOR KIDS 5-7 ÅR

Morsom, energiske danser for gutter og jenter som liker å hoppe og sprette til de « kuleste» låtene fra barne TV og sesongens kuleste sanger.

 

TURNLEK 3-5 ÅR

På dette partiet vil barna gjennom lek og grunnleggende gymnastikk (stupe kråke, hinderløyper, trillebår, etc.) stimulere sin motoriske utvikling. De vil utvikle balanse, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Passer like bra for gutter som for jenter.

 

TURN 4-6 ÅR

Med dyktige pedagoger vil barna gjennom grunnleggende gymnastikk stimulere sin motoriske utvikling. De vil utvikle balanse, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Passer like bra for gutter som for jenter.

 

TURN - for skolealder og for dansere

Gymnastikk og turn er grunnleggende aktiviteter for barn og unge. Det å et allsidig bevegelsesgrunnlag i ung alder kan legge grunnlaget for en livslang idrettsinteresse.

Turn er den idretten som alle andre idretter kan bygges på. Den utvikler styrke, koordinasjon og gir mestringsfølelse for barn. Mao. er det beste utgangspunktet for ethvert barn før barnet er moden for å velge idrett, eller som et fint supplement dersom barnet allerede driver med en annen idrett. Se mer nettsidene for ang. ulike tilbud rundt turn.

Vi er tilsluttet Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

 

JAZZ OG MODERNE

En miks av to grunnleggende sceniske danseformer. Danserne blir kjent med elementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk og grunnleggende danseteknikk i både jazz og moderne. Kurset kan gjerne kombineres både med klassisk og freestyle.

 

Her kan du melde på: PÅMELDING.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 
Du kan enkelt nå oss ved å sende en e-post til kontakt@2dance.no.

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.