Historien om 2Dance

Eventyret danseklubben 2dance startet med en drøm.....November 2008 er Karen og hennes danse venninner i VM i showdance sammen med sine trenere Jeanette og Øystein, og en gjeng ivrige foreldre. I møte med store nasjoner som USA, Canada, Russland, Slovenia og Sør-Afrika innså de at skulle vi noen gang få til topp resultater i Internasjonale mesterskap, var behovet stort for en timeplan med nok og variert trening. Det trengtes en plan der dansere fikk muligheten til å trene etter sine behov, til en pris som gjorde deg overkommelig å satse på dans. Nok trening, nok oppfølging var nok det som skulle til (talentfulle og treningsvillige utøverne hadde vi). Dessuten var det et krav fra Idrettsforbundet om at dersom utøvere skulle delta på internasjonale mesterskap i regi av Norges danseforbund at de måtte tilhøre en idrettsklubb drevet på frivillig basis.

 

Trenere og dansere med store ambisjoner og drømmer var så heldige av de hadde en gjeng ivrige foreldre i ryggen. Foreldre som var villige til å legge ned tusenvis av dugnadstimer for å få Danseklubben 2Dance opp å stå på egne bein. Styret ble dannet, planer ble lagt. Lokalet vi er i idag var tidligere en innendørs golfbane. Gode ildsjeler i klubben la ned masse arbeid for å bygge studioer med riktig sportsgulv, resepsjon, og alt vi kjenner som vårt studio idag. Timeplan og sal kapasitet har økt fra år til år, vi er stadig på jakt etter å utvikle oss videre. 

 

Klubben har fra dag en drevet seg selv, med inntekter fra å arrangere store nasjonale konkurranser, forestillinger og annen dugnad samt inntekt fra medlemskontigent. 


August 2009 startet eventyret Danseklubben 2dance på Skedsmokorset, og er idag Norges ledende danseklubb innen danseformene Freestyle, Slowdance, Disco, Jazz, Moderne og Showdance både nasjonalt og internasjonalt. 

Klubben har siden drømmen ble en virkelighet i 2009, tatt over 200 internasjonale medaljer i diverse dansegrener og gjort seg bemerket også utover Norges landegrenser. 


Vi som  jobber i 2dance er evig takknemlige for alle våre ildsjeler som har lagt ned og fortsatt legger ned så mange frivillige dugnadstimer for at barn og unge skal ha et sted å tilhøre der man kan satse på dans som idrett, og tilhøre et godt og innkludernede miljø. Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.