Våre trenere

Vår trenerstab har en unik sammensetning når det gjelder kompetanse, både faglig (dans og turn) og pedagogisk, slik at vi kan ivareta alle de ulike behovene som våre kursdeltakere og utøvere innehar

Alle trenere kurses og coaches i pedagogikk og metodikk utover det de forskjellige forbund som vi er tilsluttet til tilbyr og krever.

Våre trenere  utfyller hverandre og opptrer på forskjellige arenaer som et Team. Hos oss finnes ikke begrepet "min utøver" kun begrepet "VÅR utøver"; da trenerne jobber til enhver tid sammen i et team for å få det beste ut av utøveren.

 

Jeanette Lühr-Sætre - Sportslig leder

Jeanette har undervist dans i over 20 år. Hun er tidligere profesjonell danser, hun har jobbet som danser i TV og på scene, og konkurrert i proffklassen i Sportsdans. Hun er utdannet dansepedagog fra Statens Balletthøyskole /KIHO) og
 i Norges Danseforbund har hun trener 3 i freestyle/slow, og hun er internasjonal dommer i Disco og PA.
Hennes livsmotto er "Inspiration does exist, but it must find you working".

 

Karen Andresen - Assisterende sportslig leder

Underviser i Barnedans, Dance for kids, PA, konkurransedans fra nybegynnere til Elite alle aldere, samt grupper, formasjoner og team.Har danset selv i mange år og ga seg som konkurransedanser i 2011. Deltatt i EM/VM i disco, jazz og showdans.Har drevet med dans nesten hele livet og gikk idrettslinjen på videregående. Er utdannet dommer nasjonalt og internasjonalt i Disco, freestyle/slow og Performing arts.

 

 

Mona Roset

Underviser i freestyle/slow og disco. Underviser i alt fra barnedans til konkurranseparti. Hun har jobbet i 2Dance siden oppstarten i 2009. Har trener 1, trener 2 og dommerutdannelse, og jobber som sykepleier de dagene hun ikke er på 2Dance.

 

 

Camilla Hanssen 

Camilla har danset i snart 20 år, derav flere oppsetninger og musikaler i Oslo, samt i ulike dansekompanier. Hun har utdannelse fra landsdekkende ballettlinje på Edvard Munch VGS i Oslo, samt en bachelorgrad i Music Theatre and Dance ved London Studio Centre i London. Camilla fullførte trener 1-utdannelse i 2016 gjennom ND og starter til høsten på trener 2 Hun har i hovedsak representert Norge i Performing Arts fom 2011-2017 og kan sikte med hele 30 internasjonale medaljer! Trass sin unge alder har Camilla undervist og oppdrått i både Norge, Europa og Asia.

 

Frida Aasterud Pedersen

Undervist på 2Dance i turn siden 2013 og dans siden 2014. Danset selv alt innenfor konkurranse dans i 19 år. Mest freestyle, slow, Disco, men samt jazz, moderne, show og hip hop. Har deltatt i 14 EM og VM, i alt fra Disco solo, duo, acro, gruppe og formasjon. Driver med utdanningsløpet i danseforbundet med utdanning innenfor trener 1. Har sikringskurs i turn. Underviser 
Har freestyle, slow og Disco for konkurranse dansere. Samt turn for konkurranse dansere og for alder 4-6 år..

Funfacts… Hun vrikker foten før NM hvert år, selv nå som hun ikke konkurrerer selv lengre 🥲 og eier helt hinsides mange par joggesko. 

 

Martine Bruun 

Startet å danse da jeg var tre år, og har konkurrert i freestyle, slow, disco, disco freestyle, showdance og jazz. Hun  gikk toppidrettslinja med dans på Rælingen videregående skole, før hun flyttet til Lillehammer og tok en bachelor i pedagogikk. I Lillehammer jobbet hun som trener på Dansehuset, og i barnehage. Siden hun var 16 år og etter oppholdet i Lillehammer har hun undervist på 2dance. I dag underviser hun Freestyle, slow og disco.

Funfacts:
To funfacts om meg er at: Når jeg startet å danse gjemte jeg meg alltid under et bord fordi jeg syns det var litt skummelt. MEN når vi skulle gjøre splitthopp løp jeg frem og stilte meg først i køen. - En gang skulle jeg i barnebursdag til to venninner, også hadde mamma nettop sydd ny litt øvet drakt til meg.. Jeg spurte om jeg kunne ha på meg drakten i bursdagen, men det fikk jeg ikke lov til. Jeg hadde så lyst til å vise den frem, så jeg snek den på meg under klærne jeg skulle ha på- og dro i bursdag. Når mamma kom og hentet meg på kvelden stod alle i en stor ring rundt meg, og jeg hadde danseshow i den nye drakten min som jeg var så stolt av..
😂 ❤️ 

En annen funfact (& litt egenreklame🤭😂) er at ved siden av jobben som danselærer driver jeg egen nettbutikk hvor jeg selger dansetøy 😇 www.m-dance.no

 

Christine Bjørlo

Underviser i de fleste kurs vi har i studio, men mest freestyle, disco, slow. Har pedagogikk gjennom lærerutdanningen. Har trener 1 og trener 2 gjennom Danseforbundet. Dommerutdanning i FDJ og IDO-grener.

 


 

 

Silje Marie Nordby 

Erfaring: Danset fra jeg var 3-18 år, og gikk danselinjen på Lillestrøm Videregående skole Underviser: Freestyle U/11, Freestyle rek-mester O/11 + freestyle 5-7 og 8-13


 

 

Victoria Kristengård

Hei, her er litt info om meg som trener på 2dance: Victoria Kristengård, 18 år, Erfaring: Jeg begynte å danse når jeg var 3 år og danset freestyle, disco, slow først og nå danser jeg PA(Jazz, moderne og show) her på 2dance. Jeg er med å danse i EM og VMer og jeg går på danselinja på skolen. Jeg begynte som trener på 2dance i 2022 samtidig som jeg tok trener 1 utdanning i dans. Jeg underviser nå Barnedans 3-5 år, klassisk ballett 5-10 år og Teaterdans.

Funfacts:
Jeg kan bevege på øret og jeg spiser brunost så og si hver eneste dag.

 

Sandra Alsaker

Jeg startet ganske sent å danse som 10 åring på 2dance. Jeg startet med freestyle, slow, disco og discofreestyle. Men begynte etterhvert å ha mer fokus på å danse jazz, moderne og show. Jeg er på landslaget og konkurrerer i EM og VM. Jeg har jobbet som trener siden jeg var 14 og har tatt trener 1 utdanning. Jeg har jobbet som både danetrener og turntrener på mange forskjellige kurs. Per nå har jeg kun turnkurs. Har vært trener for alt fra 3 åringer til 14 åringer+. Fun facts: Jeg rører ikke obyen inn i melka når jeg lager sjokolademelk Jeg fikk låsning i ryggen av å nyse en gang Kurs jeg har nå: Mandager: Turn 1-2 klasse Turnlek 3-5 år Turn 3-4klasse Turn 5-7klasse Onsdager: Turn 1 klasse Turn 2 klasse Turn 3-4 klasse Turn 5-7 klass
 

 

Nora Landau Werner 

Jeg har danset siden jeg var 2 år og drevet mest med scenisk dans. Har vært med på en del NRK produksjoner, musikaler og dansing for artister. Jeg startet på 2Dance i januar 2021 og har konkurrert EM og VM med landslaget siden da. Jeg har undervist siden jeg var 13, og på 2Dance fra høsten 2021. Jeg har Trener 1 utdanning, sikringskurs og går danselinja på Lillestrøm vgs. Jeg underviser hovedsaklig Turn grunnkurs og Hip hop, samtidig som jeg kan undervise i PA og barnedans. Funfacts: Jeg sprang Galdhøpiggen når jeg var 10 år, og hoppet fra en 9 meters klippe også når jeg var 10 år.
Ina Celine Johansen

Danset siden 4 år. Underviser i turn og dans. Utdanner meg på danselinjen på Lillestrøm VGs. Har vært på landslaget i IDO siden 2018, og vært med på forskjellige EM- er og VM- er. Kurs: HipHop 8-13 år øvet og nye HipHop 5-7 år Turn 3-4 klasse Turn 5-7 klasse Tiktok Funfacts: Jeg har bodd på 12 forskjellige steder på 18 år Når jeg var liten sa jeg at jeg skulle bli verdens beste danser. I år (2022) danset jeg og gruppa mi Europa mesterskap og ble Europas beste jentegruppe i moderne dans.
  

 

 

 

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.