Våre trenere

Vår trenerstab har en unik sammensetning når det gjelder kompetanse, både faglig (dans og turn) og pedagogisk, slik at vi kan ivareta alle de ulike behovene som våre kursdeltakere og utøvere innehar

Alle trenere kurses og coaches i pedagogikk og metodikk utover det de forskjellige forbund som vi er tilsluttet til tilbyr og krever.

Våre trenere  utfyller hverandre og opptrer på forskjellige arenaer som et Team. Hos oss finnes ikke begrepet "min utøver" kun begrepet "VÅR utøver"; da trenerne jobber til enhver tid sammen i et team for å få det beste ut av utøveren.

 

Jeanette Lühr-Sætre - Sportslig leder

Jeanette har undervist dans i over 20 år. Hun er tidligere profesjonell danser, hun har jobbet som danser i TV og på scene, og konkurrert i proffklassen i Sportsdans. Hun er utdannet dansepedagog fra Statens Balletthøyskole /KIHO) og
 i Norges Danseforbund har hun trener 3 i freestyle/slow, og hun er internasjonal dommer i Disco og PA.
Hennes livsmotto er "Inspiration does exist, but it must find you working".

Karen Andresen - Assisterende sportslig leder

Underviser i Barnedans, Dance for kids, PA, konkurransedans fra nybegynnere til Elite alle aldere, samt grupper, formasjoner og team.Har danset selv i mange år og ga seg som konkurransedanser i 2011. Deltatt i EM/VM i disco, jazz og showdans.Har drevet med dans nesten hele livet og gikk idrettslinjen på videregående. Er utdannet dommer nasjonalt og internasjonalt i Disco, freestyle/slow og Performing arts.

Mona Roset

Underviser i freestyle/slow og disco. Underviser i alt fra barnedans til konkurranseparti. Hun har jobbet i 2Dance siden oppstarten i 2009. Har trener 1, trener 2 og dommerutdannelse, og jobber som sykepleier de dagene hun ikke er på 2Dance.
Frida Aasterud Pedersen

Undervist på 2Dance i turn siden 2013 og dans siden 2014. Danset selv alt innenfor konkurranse dans i 19 år. Mest freestyle, slow, Disco, men samt jazz, moderne, show og hip hop. Har deltatt i 14 EM og VM, i alt fra Disco solo, duo, acro, gruppe og formasjon. Driver med utdanningsløpet i danseforbundet med utdanning innenfor trener 1. Har sikringskurs i turn. Underviser 
Har freestyle, slow og Disco for konkurranse dansere. Samt turn for konkurranse dansere og for alder 4-6 år..


Martine Bruun 

Startet å danse da jeg var tre år, og har konkurrert i freestyle, slow, disco, disco freestyle, showdance og jazz. Hun  gikk toppidrettslinja med dans på Rælingen videregående skole, før hun flyttet til Lillehammer og tok en bachelor i pedagogikk. I Lillehammer jobbet hun som trener på Dansehuset, og i barnehage. Siden hun var 16 år og etter oppholdet i Lillehammer har hun undervist på 2dance. I dag underviser hun Freestyle, slow og disco.

Christine Bjørlo

Underviser i de fleste kurs vi har i studio, men mest freestyle, disco, slow. Har pedagogikk gjennom lærerutdanningen. Har trener 1 og trener 2 gjennom Danseforbundet. Dommerutdanning i FDJ og IDO-grener.


Viktoria
 Vågan

  

Martine Lødøen

 

Silje Marie Nordby 

Erfaring: Danset fra jeg var 3-18 år, og gikk danselinjen på Lillestrøm Videregående skole Underviser: Freestyle U/11, Freestyle rek-mester O/11 + freestyle 5-7 og 8-13

Victoria Kristengård

Hei, her er litt info om meg som trener på 2dance: Victoria Kristengård, 18 år, Erfaring: Jeg begynte å danse når jeg var 3 år og danset freestyle, disco, slow først og nå danser jeg PA(Jazz, moderne og show) her på 2dance. Jeg er med å danse i EM og VMer og jeg går på danselinja på skolen. Jeg begynte som trener på 2dance i 2022 samtidig som jeg tok trener 1 utdanning i dans. Jeg underviser nå Barnedans 3-5 år, klassisk ballett 5-10 år og Teaterdans.

Nora Landau Werner 

Jeg har danset siden jeg var 2 år og drevet mest med scenisk dans. Har vært med på en del NRK produksjoner, musikaler og dansing for artister. Jeg startet på 2Dance i januar 2021 og har konkurrert EM og VM med landslaget siden da. Jeg har undervist siden jeg var 13, og på 2Dance fra høsten 2021. Jeg har Trener 1 utdanning, sikringskurs og går danselinja på Lillestrøm vgs. Jeg underviser hovedsaklig Turn grunnkurs og Hip hop, samtidig som jeg kan undervise i PA og barnedans. Funfacts: Jeg sprang Galdhøpiggen når jeg var 10 år, og hoppet fra en 9 meters klippe også når jeg var 10 år.

Nina Birkeland
Heidi Jappée
Karl Erik Nedregaard - Kunsterisk leder

Karl Erik er Førsteamanuensis i Jazzdans og har vært en aktiv profil i det sceniske dansefeltet siden 1996 både som danser, pedagog og koreograf. Ansatt på Kunsthøgskolen i Oslo 2001-2021 hvorav siste 12 år i åremåls stilling. Jobber på dagtid i fast stilling ved BA Dansekunst, Kristiania. Han har sin utdannelse fra Statens Balletthøgskole (nå Kunsthøgskolen i Oslo) 93-96 og er videreutdannet i Los Angeles, New York og Stockholm. Frilans danser i 12år før undervisning og koreografi ble hovedretning. Etablerte Subjazz med Knut Arild Flatner i 2001 og har gjennom dette kreative samarbeidet markert seg nasjonalt og internasjonalt som jazzdans profiler de siste 20 årene. Karl Erik ble ansatt i 50% stilling som Kunstnerisk Leder ved 2Dance ved nyåret 2024.
Peder 
Selina Jappée
Synneve Thoresen
Julia Sandvik Sæta 

 

 

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.