Ernest K Pacha til 2Dance Sommer Kick-Off 11-13 AUGUST

Ernest K Pacha er født i Dar Es Salaam, Tanzania. Der startet ham å danse når han var 10 år, og dansen har betydd mye for livet hans både i Afrika og her i Norge.
.
.
I 2014 flyttet Ernest til Norge fra Nairobi Kenya hvor han gikk på en danseskole og organisasjon som heter Sarakasi Trust. Sarakasi ga han muligheten til å bli profesjonelle dansere og artist og har vært med på mange dansekonkurranser.
.
I 2014 ble Ernest medlem i et av Norges mest kjente Hip Hop og Breaking danse gruppe, Kingwings Crew. King Wings Crew er et av de største breakdans crewene i Norge og vinner av Norwegian Championship i 2019.
.
Sammen med Kingwings crew har Ernest danset i mange steder i Norge, som blant annet sammen med den Norske Opera og ballett. I tillegg har Kingwings Crew medvirket i mange TV program som følgende: Norske Talenter, MGP, Artistgallaen, Idrettsgallaen, TV-aksjonen, Stjernekamp, osv.
.
 
Ernest har gått på Follo folkehøgskole -Hiphop linjen og Flow Dance Academy. Ernest er lang undervisnings erfaring fra mange danseskoler i Norge og Afrika og kan undervise i ulike dansestiller, slik som Hip Hop, Breking Afrobeat / Afro-fusion, Afro-House.
Ernest dansestil har sin røtter i tradisjonell Afrikansk dans, men han er også en godt skolert Hip Hop, Breaking House, Acrobatic og andre stiler. Denne sammensetningen av ulike dansestiler gjør Ernest helt unik i sine uttrykksmåte på scenen og som danselærer.
Ernest er utrolig entusiastisk og engasjert danselærer som gjør sin timer om til et fyrverkeri. Han er opptatt av at man skal lære å føle musikken når man danser og mener at alle kan danse.
.
.

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Denne delen inneholder for øyeblikket ikke noe innhold. Legg til innhold i denne delen ved hjelp av sidefeltet.