Subjazz

Subjazz er en koreografisk duo bestående av Karl-Erik Nedregaard og Knut Arild Flatner. Subjazz ble dannet som en stiftelse i 2001. Nedregaard og Flatner er mest kjent som koreografer i TVNorges programmer Dansefeber og So You Think You Can Dance Scandinavia, der de også navnga og dannet en ny sjanger innen jazzdans, kalt samtidsjazz


I denne klassen vil de hovedsakelig undervise Jazz og noe moderne. Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.

NIVÅ - konkurransedansere over 12 år med Performing Art erfaring.

Subjazz, ved Karl-Erik Nedregaard og Knut Arild Flatner, sin kunstneriske målsetting har siden oppstart i 2001 vært å utfordre deres oppfattelese av hva jazzdans er, inneholder og kan være. Det var hovedårsaken til opprettelsen av ordet samtidsjazz som de opplevde ga en bredere definisjons- og forskningsplattform til deres kunstnerskap, mindre bundet av forpliktelser til sjangeren de kom fra. Subjazz har fokus på å stadig prøve ut nye innfallsvinkler i eget uttrykk og undersøke hvilke arbeidsmetoder best kan knyttes til deres prosesser opp til det å skape en koreografisk signatur og identitet.
Kursdag: Onsdag
Tidspunkt: 20.00-21.30
Her kan du melde på: PÅMELDING

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 
Du kan enkelt nå oss ved å sende en e-post til kontakt@2dance.no.
 

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.