Info om Konkurransepartier

Konkurransepartier - hva er det?
Konkurransepartiene gjelder dansestilene Freestyle, Slow, Disco, Performing Arts (PA)
og er for de som ønsker å konkurrere i disse dansestilene. Dette er partier som alle kan gå på.

Partiene deles inn etter alder og nivå, og man kan trene en eller flere ganger i uken. Når man føler seg klar for det kan man bli med på konkurranser i regi av Norges Danseforbund. Dansere under 11 år følger Barneidrettsreglene.
Dette er veldig populære partier der mestring står i fokus.

På treningene jobber vi med å forbedre dansene de bruker i konkurranse, finpusser og lærer inn både trinn og hopp som er i dansene. Jobber mye med takt og teknikk, kondisjon, styrke og bevegelighet. Alt dette må til for å utvikle en allsidig godt trent danser. - I tillegg til solo-dans lærer de også inn gruppedanser. Dette både i disco og i showdance. Vår erfaring med dette er at det er meget godt for miljøet og samholdet å skape noe sammen. I tillegg jobbes det da ekstra med musikkforståelse og evnen til å bli enda mer allsidig, og danserne får en smakebit av de andre danseformene man kan bli med på som konkurransedanser.

Dansene som er innøvd på denne måten vises frem på elev-forestillinger, på Show 2Dance og det er et ønske om at gruppene stiller til konkurranse i Showdance og Disco som en samlet gruppe. Vi anbefaler alle som har lyst til å satse litt ekstra på dansingen om å også bli med på konkurransetreningen på fredager. Her trener alle sammen uansett nivå, noe som er veldig inspirerende og lærerikt for alle!
 

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.