Stjernegruppa

Velkommen til Stjernegruppa - Dansekurs for barn og unge med psykisk funksjonsnedsettelse!

Stjernegruppa er et unikt dansekurs designet spesielt for de unge stjernene som ønsker å utforske gleden ved dans i et tilrettelagt, trygt og morsomt miljø. Vi tror på at dans er for alle, og vårt fokus ligger på å skape en opplevelse preget av glede, fellesskap og kreativitet.

Høydepunkter:

  • Danseglede: Stjernegruppa er stedet der dansen handler om ren glede. Vi oppmuntrer til å uttrykke seg gjennom bevegelse og nyte hvert øyeblikk på dansegulvet. Uansett nivå eller erfaring, er det viktigste å ha det gøy!

  • Tilrettelagt: Vi har skapt et kursmiljø som er tilpasset deltakernes behov. Våre erfarne instruktører og støttepersonell er dedikert til å skape en inkluderende opplevelse for alle. Vi tilpasser undervisningen for å sikre at alle føler seg komfortable og kan delta på sitt eget vis.

  • Trygt: Trygghet er vår prioritet. Vi legger stor vekt på å skape et trygt rom der deltakerne kan utforske dansen uten bekymringer. Instruktørene våre er kvalifiserte og erfarne, og de er alltid der for å støtte og veilede.

  • Gøy: Stjernegruppa er ikke bare et dansekurs; det er et eventyr av moro! Vi velger nøye ut musikk som inspirerer, og dansekurset er utviklet for å skape smil og latter. Samtidig oppmuntrer vi til å bygge vennskap og fellesskap gjennom dansen.

Bli med oss på Stjernegruppa, der hver dansetrinn blir et skritt mot glede, selvuttrykk og positivt samspill. Vi gleder oss til å dele dansens magi med våre strålende stjerner!

Kursdag: Torsdag
Tidspunkt: 19.00-19.30
PRIS: Kun 500 kr
Her kan du melde på: PÅMELDING
Her kan du melde på prøvetime: PRØVETIME

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 
Du kan enkelt nå oss ved å sende en e-post til kontakt@2dance.no.

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.