FREESTYLE 5-7 ÅR (NYE)

Dette dansekurset gir en spennende og morsom start på utforskningen av den livlige verdenen av Freestyle og Slow. Dette kurset er det ideelle rommet for barn i alderen 5-7 år til å uttrykke seg gjennom dans på en eksplosiv og dynamisk måte. Dette dansekurset gir barnet mulighet til å oppdage gleden ved å danse Freestyle og Slow, og uttrykke seg gjennom bevegelse. Engasjerende instruktører veileder dem gjennom spennende danseutfordringer.

Barna vil bli introdusert til de grunnleggende trinnene i Freestyle, en eksplosiv og energisk dansegren med stort fokus på danseglede. Samtidig får de muligheten til å utforske Slowdance, hvor de lærer å sette tempoet ned og uttrykke følelser gjennom mykere bevegelser. Dette gir dem en variert danseerfaring.

Vi setter mestring og danseglede i sentrum av kurset. Hver deltaker oppfordres til å utvikle sitt eget danseuttrykk og bygge selvtillit på dansegulvet. Gjennom positive tilbakemeldinger og støtte fra instruktørene opplever barna en følelse av stolthet og glede i å utforske verdenen av Freestyle.

Kursdag: Tirsdag
Tidspunkt: 18.00-18.45
Her kan du melde på: PÅMELDING
Her kan du melde på prøvetime: PRØVETIME

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 
Du kan enkelt nå oss ved å sende en e-post til kontakt@2dance.no.

Kontakt oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.