Dancer of the year 2022

Helgen 26-27.November ble årets største freestyle og slow konkurranse arrangert av 2Dance. Dette ble ett spesielt mesterskap da det uken før viste seg at det ble rekord mange påmeldte dansere med over 200 stk mer enn tidligere og vi var nødt for å bytte hall.

Heldigvis var Ekeberghallen ledig og vi fikk samle alle troppene til å skape ett godt og stort arrangement i siste liten. Som klubb på dansegulvet ble det en stor helg for oss. Lørdagen som i hovedsak besto av Slowdans var fylt med masse god dans fra de yngste U11år til elite danserne våre.

Med hele 9 første plasser i slow singel fra Rekrutt til Elite var trenerteamet godt fornøyde.

Lørdagen ble avsluttet med at Selina Jappee i Elite O18år ble kåret som Dancer of the year.
Den jeveste tittelen denne helgen da alle vinnerne i elite klassen konkurrere mot hverandre i en superfinale.

Søndag som var Freestyle dagen var antall dansere litt redusert da flere dansere dro til VM i Jazz og Moderne. Men de som var igjen gjorde slettes ikke enn dårlig jobb. På U11år delen hadde vi med 2 Team som gjorde en super innsatt og imponerte publikum stort.

Under helgen ble det danset Slow singel, freestyle singel, slow dobbel, freestyle dobbel, freestyle grand prix og team. Slowdans singel

Se alle bilder lenger ned på siden.

Rekrutt:
U12år: Mina Olsen 1.plass
12år: Abigail Kayla Niteka 1.plass, Silje Rød Nordseth 5.plass
13år: Mariel Eckerman-Calderon 1.plass, Veronica Nordvold Arnesen 2.plass, Hannah Marie

12-14år Mina Slettbakken5.plass
14-16år: Isabel Lunde1.plass, Maria Lunde 2.plass, Stine Bergedal-Mossevik 5.plass

Rekrutt:
12år: Abigal Kayla Niteka 1.plass, Sofie Walle 2.plass, Silje Rød Nordseth 3.plass
13år: Madelene Ekerhaugen 1.plass, Nicoline Ødegaard Gjøvaag 3.plass