Show2Dance presenterer Hollywood

Vil du være med på Show2Dance? Meld på her!
Frist for påmelding: 3.desember

Billettsalg for publikum her

Vi inviterer til Show2Dance 14.januar! Vår årlige forestilling hvor både store og små, nye og erfarne får stå på scenen og vise frem fantastiske danser som i år er inspirert av Hollywood. Det blir forestilling søndag 14. januar, generalprøve lørdag 13. januar og trening mandag-torsdag uke 1 og mandag-fredag uke 2.

Alle kurselever fra 5-7 års-kursene og eldre, samt konkurransedansere, inviteres til å delta.

Det er helt gratis å delta!

Show2Dance presenterer Hollywood!

Velkommen til Show2Dance, hvor vi tar deg med på en magisk reise gjennom den glamorøse verden av Hollywood. På denne scenen samler vi alt fra nye dansere som utforsker sin lidenskap for dans til verdensmestre som regjerer dansegulvet.

Lyset flimrer og musikken starter, en gnistrende energi fyller rommet. 

Gjennom hele showet tar vi deg med tilbake til gullalderen i Hollywood, hvor de store filmene og legendariske stjerner regjerte. Med imponerende koreografier og levebrød til livfulle musikkstykker, blir vi dratt inn i en verden fylt av eleganse, romantikk og spenning. Fra glitrende "Broadway"-musikaler til ikoniske filmscener, blir vi tatt med på en filmreise gjennom dansens magi.

Men Show2dance handler også om samhold og fellesskap. Uansett ferdighetsnivå, finner danserne sin plass på denne scenen. Nye og erfarne dansere forenes i sin lidenskap for dans, og skaper et unikt miljø hvor alle får skinne. Entusiasmen og glede deles, og publikum opplever den inspirerende kraften dansen har til å skape fellesskap og glede.

Så ta plass, kjære publikum, og opplev Show2Dance - et fantastisk show hvor nye danseres drømmer blir virkelighet, og verdensmestre fortsetter å imponere. La deg bli ledet gjennom Hollywoods magi og la dansens kraft ta deg med på en uforglemmelig reise. Nyt øyeblikket og la deg inspirere av lidenskapen som fyller dette fabelaktige showet.

 


1 kommentar


  • Selma Morstad Dahl

    Melder på Selma Morstad Dahl, 2014 barn


Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Denne delen inneholder for øyeblikket ikke noe innhold. Legg til innhold i denne delen ved hjelp av sidefeltet.

Flere artikler og nyheter

Se alle